KUNSTGRAS ZONHOVEN

KUNSTGRAS ZONHOVEN

Heeft u ook last van slecht gras in Zonhoven?  Lukt u het niet om mooi groen gras te krijgen? Vindt u het moeilijk om nog tijd vrij te maken om uw gazon te onderhouden? Of uw lieve Kinderen maken de huis vies met modder ?
Grasmonkey® heeft de ultieme oplossing voor u klaarstaan genaamd " kunstgras".
Wij verkopen, plaatsen in Zonhoven en omstreken. Wij bieden kunstgras tegen een scherpe prijs.
Deze prijs gaat u nergens anders meer vinden dan bij Grasmonkey®, bovendien krijgt u topkwaliteit kunstgras met 10 jaar garantie. Dit klinkt als muziek in de oren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

De voordelen van kunstgras

Bezoek onze showtuin

Wij bieden u de mogelijkheid om onze 15 soorten kunstgrassen te zien en te voelen. We luisteren eerst naar jou toekomst plannen met een heerlijk kop koffie erbij en daarna gaan we samen naar de showtuin om het beste gras uit te kiezen voor uw tuin.

Debrazza

Het kunstgras van het type Debrazza is één van de weinige goedkope soorten kunstgrassen in onze collectie die niet is ontwikkeld om te onderscheiden van de rest. De Debrazza Collectie van Gras Monkey staat voor een kwalitatief hoogwaardig product.

 

 Kunstgras prijzen

 * Kunstgras aanleg prijzen

Saki

Het kunstgras van het type Saki is één van de soorten kunstgrassen welke een grote variatie biedt aan kleuren en texturen. Het is een complete collectie met verschillende looks, hoog van kwaliteit en verrassend laaggeprijsd. 

 

 

 Kunstgras prijzen

 * Kunstgras aanleg prijzen

Grivet

Het kunstgras van het type Grivet is één van de soorten kunstgrassen welke is ontworpen met één doel: het creëren van een kunstgras met dunne grassprieten zonder in te boeten op een lange levensduur of veerkrachtigheid. Dit heeft geleid tot een kunstgras van hoge kwaliteit voor een verrassend lage prijs. 

 

 * Kunstgras prijzen

 * Kunstgras aanleg prijzen