Kunstgras Saki

Saki kunstgras collectie

Kunstgras Saki Collectie

Het kunstgras van het type Saki is één van de soorten kunstgrassen welke een grote variatie biedt aan kleuren en texturen. Het is een complete collectie met verschillende looks, hoog van kwaliteit en verrassend laaggeprijsd.

1 HET IDEE ACHTER KUNSTGRAS SAKI

Kunstgras Saki is een van de weinige kunstgrassen in onze collectie die niet is ontwikkeld om te onderscheiden van ander kunstgras. Zo is er een soort kunstgras gecreëerd met een grote variatie aan kleuren en texturen van de hoogste kwaliteit en aan een verrassend lage prijs.

2 Hoogwaardige kunstgras collectie

De kunstgras Saki collectie zijn variërend qua uiterlijk en hoogwaardige kunstgrassen en toch budgetvriendelijk. Het is een unieke kunstgras soort, geproduceerd in een ultramoderne fabriek die is uitgerust met de nieuwste, meest efficiënte tuftmachines en steunlijn die vandaag de dag beschikbaar is. Het kunstgras aanleggen gaat eenvoudig en soepel.

3 Kunstgras in balans

Dankzij jarenlange ervaring in kunstgrassen hebben we een kunstgras geselecteerd dat is ontworpen met oog op een uitstekende balans tussen de dikte, dtex, aantal steken en poolhoogte (grasspriet hoogte). Alle materialen in deze soort kunstgras zijn zorgvuldig geselecteerd om een gras te garanderen dat er vele jaren goed zal uit blijven zien en voelen.

4 Kunstgras afmetingen & snijden

Al onze kunstgrassen zijn verkrijgbaar op rollen tot wel 25 meter lang en hebben een breedte van 4 meter, hierdoor kunnen in de meeste gevallen hele gazons, terrassen, tuinen enz… in één stuk aangelegd worden. Laat ons het gewenste formaat weten en wij snijden het kunstgras gratis op maat.

5 De voordelen van Saki kunstgrassen

  • Bij Gras Monkey werken we alleen met de beste Europese kwaliteitsmaterialen bij het verkopen van onze Saki kunstgrassen en zo garanderen we dat alle producten altijd van dezelfde hoge kwaliteit zijn. Natuurlijk zijn al onze kunstgrassen lood- en cadmiumvrij.
  • Het Saki kunstgras heeft daarnaast een uitstekende UV-stabilisatie dat het gras beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon, de regen, vorst en straling. Zo blijft de natuurlijk look and feel voor jaren behouden en gegarandeerd.
  • Steeds een grote voorraad van al onze kunstgras soorten. Het magazijn is gelegen te Hasselt in Limburg, kom vrijblijvend een kijkje nemen zodat je zelf je voorkeur kunt bepalen. Levering in gratis vanaf €500 en gebeurd binnen de 48u.
  • Bij Gras Monkey garanderen we steeds onberispelijke kwaliteit. Dat ziet u en dat voelt bij het bekijken van onze collecties. U kunt het zelfs ervaren, dankzij de persoonlijk service van onze medewerkers. Tot slot bieden we ook nog een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding aan.

LOOD- EN CADMIUMVRIJ

DIER EN KINDVRIENDELIJK

100% EUROPEES KWALITEITSGAREN

PERSOONLIJKE SERVICE

GOEDE LEVERBESCHIKBAARHEID

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Grasmonkey Kunstgras Limburg

We Monkey Your Grass

Een vraag over kunstgras?

    Selecteer afbeelding: Auto.

    Voor de meeste vragen over kunstgras kan je ook een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen