Kunstgras Prijzen

  • Home
  • Kunstgras Prijzen

Kunstgras Prijzen

Door onze selectieve partnerships in de kunstgraswereld kunnen we zeer grote hoeveelheden kunstgras inkopen en dus ook aan super voordelige kunstgras prijzen verkopen. Ook beheren we onze eigen productielijn van kunstgras, hierdoor kunnen we onze kunstgrassen het heel jaar aanbieden met een korting van meer dan 50%. Tevens staan we ook garant voor de superieure kwaliteit van de diverse soorten kunstgras in ons assortiment.

De prijs van kunstgras?

De prijs van kunstgras wordt bepaald door het soort materiaal waar de grasmat is uit samengesteld. Daarnaast verschilt de prijs van kunstgras ook aan de hand van deze vier factoren:
  • De kwaliteit van de grassprieten
  • De verschillende soorten grassprieten in een mat (echtheid)
  • De dichtheid van de mat: de hoeveelheid sprieten per m²
  • De hoeveelheid kunstgras die nodig is

Kunstgras Prijs-kwaliteitverhouding

De kunstgras prijs wordt dus grotendeels bepaald door de kwaliteit van de mat. Het eerste kenmerk is “echtheid”. Kunstgras dat heel zacht aanvoelt, heeft uiteraard een hogere prijs dan kunstgras dat minder zacht aanvoelt. Hetzelfde geldt ook voor kunstgras dat natuurlijker uitziet. Deze eigenschappen hangen nauw samen met de hoogte en de hoeveelheid sprieten per m2. Vanzelfsprekend is dan ook hoe hoger de dichtheid van de grassprieten is, hoe natuurlijker het kunstgras eruit ziet en hoe zwaarder de mat. De prijs van het kunstgras op een zwaardere mat van hogere kwaliteit zal dus hoger liggen dan de prijs van kunstgras op een lichte, dunne mat met hardere grassprieten.

Overzicht kunstgras prijzen

Va. €15/m²

Kunstgras Debrazza

Va. €18/m²

Kunstgras Saki

Va. €20/m²

Kunstgras Grivet

Va. €24/m²

Kunstgras Drill

Va. €24/m²

Kunstgras Gibbon

Va. €28/m²

Kunstgras Bonobo

Hoge kwaliteit kunstgras aan goedkope kunstgras prijzen

Nieuw kunstgras aan spotprijzen Een voorbeeld: Jan en Emma hebben 120m² kunstgras nodig om hun tuin deze mooie groene verse look te geven. Bij onze collega’s kost dit gras zonder plaatsing 32€/m² en bij ons betaald u voor hetzelfde kunstgras van hoge kwaliteit slechts 15€/m². Deze korting op kunstgras levert u een besparing van meer dan 50%. Het verschil op een voorbeeld van 120m²: Kunstgras prijzen voor kunstgras van hoge kwaliteit liggen bij de meeste kunstgrasverkopers in de BENELUX rond 32€ per m²: U betaald dus (120m² x 32€/m²) 3840€ KUNSTGRAS BIJ GRASSMONKEYS VOOR (120m² x 15€/m²)= 1800€ EEN BESPARING VAN MEER DAN 2000€ VOOR EEN DOORSNEE TUIN
Stalen kunstgrasmatten