KUNSTGRAS HASSELT

KUNSTGRAS HASSELT

Bent u woonachtig in Hasselt en u bent op zoek naar een manier dat uw tuin er goed bij ligt?
Grasmonkey® heeft de beste oplossing voor u genaamd kunstgras. Wij bieden topkwaliteit kunstgrassen aan dumpingrijzen. U hoeft dan nooit meer te maaien, te sproeien en het bemesten van het gras. Kunstgras is zowel geschikt voor in de voortuin en in de achtertuin.

De kunstgrassen die wij aanbieden is zeer stevig en slijtvast. Natuurgras in Hasselt is niet op zijn best maar kunstgras kan dat zeker veranderen en blijft het hele jaar door groen gras waar u weinig onderhoudsactie moet uitvoeren.

KUNSTGRAS PLAATSEN IN HASSELT

Kunstgras kunt u zowel zelf leggen of door ons gespecialiseerde plaatsing team. Wij kunnen overal in Hasselt en omstreken komen plaatsen.
Kunstgras leggen  lijkt makkelijk maar niets is minder waar.
Bij het leggen van kunstgras moet de ondergrond waterdoorlatend zijn en genoeg stabiliteit hebben.

Grasmonkey® kan dit voor u van A tot Z regelen zodat u niks hoeft te doen. Bovendien kunt u sneller genieten van uw kunstgras. 
Wij bieden u  3 aanleg opties  waar u uit kan kiezen. Ons aanlegteam heeft jarenlang ervaring met kunstgras te plaatsen en ze kunnen iedere tuin voor u aanleggen. Door dit uit te besteden weet u zeker dat het kunstgras op de juiste wijze wordt gelegd.

De voordelen van kunstgras

Kunstgras biedt u tal van voordelen:

BEZOEK ONZE SHOWTUIN

Het is altijd mogelijk om onze showtuin te bezoeken in Hasselt. We hebben verschillende kunstgras modellen voor u klaar staan in onze Showtuin. Bovendien krijgt u tijdens het bezoek alle informatie die u nodig heeft. Wij luisteren samen naar u toekomstplannen en wij zorgen ervoor dat u de juiste kunstgras krijgt voor u tuin in Hasselt.

Debrazza

Het kunstgras van het type Debrazza is één van de weinige goedkope soorten kunstgrassen in onze collectie die niet is ontwikkeld om te onderscheiden van de rest. De Debrazza Collectie van Gras Monkey staat voor een kwalitatief hoogwaardig product.

   * Kunstgras prijzen

 * Kunstgras aanleg prijzen

Saki

Het kunstgras van het type Saki is één van de soorten kunstgrassen welke een grote variatie biedt aan kleuren en texturen. Het is een complete collectie met verschillende looks, hoog van kwaliteit en verrassend laaggeprijsd. 

  * Kunstgras prijzen

 * Kunstgras aanleg prijzen

Grivet

Het kunstgras van het type Grivet is één van de soorten kunstgrassen welke is ontworpen met één doel: het creëren van een kunstgras met dunne grassprieten zonder in te boeten op een lange levensduur of veerkrachtigheid. Dit heeft geleid tot een kunstgras van hoge kwaliteit voor een verrassend lage prijs. 

 * Kunstgras prijzen

 * Kunstgras aanleg prijzen

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder.
Contacteer ons!
Wil u direct geholpen worden?  Bel ons! 
+32 (0) 490 39 96 96

U kan ons een berichtje sturen of ons benaderen via één van onze social media kanalen.

Social Media:

    Selecteer afbeelding: Ster.