Kunstgras Gorilla

 • Home
 • Kunstgras Gorilla
C shape kunstgras collectie Chimp

C-shape Kunstgras Gorilla Collectie

Het C-shape kunstgras Gorilla is één van de soorten kunstgrassen met de C-shape technologie. Deze kunstgrascollectie is de hoogste, de dichtste, het sterkste, het langste en elegantste kunstgras dat we in huis hebben met een lengte van 60mm. Ook wordt er 20% minder warmte wordt vasthouden op warme dagen want het is ontworpen om zonlicht en warmte te reflecteren in plaats van te absorberen.

1 HET IDEE ACHTER KUNSTGRAS GORILLA

C-shape kunstgras Gorilla is met een lengte van 60mm is het hoogste kunstgras in onze collectie en wordt aangeboden in wel zeven verschillende kleuren, verenigd in één kunstgras. Dat ziet er niet alleen prachtig realistisch uit het is ook niet-glanzend is, heeft een mooie zijdeachtige gloed van echt gras kent en voelt heerlijk comfortabel aan.

2 Hoogwaardige kunstgras collectie

De C-shape kunstgras Gorilla collectie wordt opgebouwd uit een 16-laags garen voor de lange vezels én 16-laags garen in de wortelzone! Geproduceerd in een ultramoderne fabriek die is uitgerust met de nieuwste, meest efficiënte tuftmachines en steunlijn die vandaag de dag beschikbaar is. Het kunstgras aanleggen gaat eenvoudig en soepel.

3 Kunstgras in balans

Dankzij jarenlange ervaring in kunstgrassen hebben we een hoog kunstgras geselecteerd dat is ontworpen met oog op een uitstekende balans tussen de dikte, dtex, aantal steken en poolhoogte (grasspriet hoogte). Alle materialen in deze soort kunstgras zijn zorgvuldig geselecteerd om een gras te garanderen dat er vele jaren goed zal uit blijven zien en voelen.

4 Kunstgras afmetingen & snijden

Al onze kunstgrassen zijn verkrijgbaar op rollen tot wel 25 meter lang en hebben een breedte van 4 meter, hierdoor kunnen in de meeste gevallen hele gazons, terrassen, tuinen enz… in één stuk aangelegd worden. Laat ons het gewenste formaat weten en wij snijden het kunstgras gratis op maat.

5 De voordelen van de Gorilla C-shape kunstgrassen

 • Bij Gras Monkey werken we alleen met de beste Europese kwaliteitsmaterialen bij het verkopen van onze Gorilla C-shape kunstgrassen en zo garanderen we dat alle producten altijd van dezelfde hoge kwaliteit zijn. Natuurlijk zijn al onze kunstgrassen lood- en cadmiumvrij.
 • Het Gorilla kunstgras heeft daarnaast een uitstekende UV-stabilisatie dat het gras beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon, de regen, vorst en straling. Zo blijft de natuurlijk look and feel voor jaren behouden en gegarandeerd.
 • Dankzij de speciale halve maan-vorm van de grassprieten, is de Gorilla C-shape kunstgras Collectie tweemaal zo veerkrachtig dan andere kunstgrassen. Deze veerkrachtigheid en het memory-systeem zorgt ervoor dat het gras automatisch terugveert naar zijn oorspronkelijke, opstaande vorm.
 • Ziet er zeer realistisch uiten voelt ook zo. Dit gras is niet-glanzend, heeft de mooie zijdeachtige gloed van echt gras kent en voelt heerlijk comfortabel aan.
 • Op warme dagen blijft de Gorilla comfortabel omdat er tot 20% minder warmte wordt vasthouden. De gebruikte materialen en de unieke vorm van C-shape dragen hier aan bij, want het is ontworpen om zonlicht en warmte te reflecteren in plaats van te absorberen.
 • Steeds een grote voorraad van al onze kunstgras soorten. Het magazijn is gelegen te Hasselt in Limburg, kom vrijblijvend een kijkje nemen zodat je zelf je voorkeur kunt bepalen. Levering is gratis vanaf €500 en gebeurd binnen de 48u.
 • Bij Gras Monkey garanderen we steeds onberispelijke kwaliteit. Dat ziet u en dat voelt u bij het bekijken van onze collecties. U kunt het zelfs ervaren, dankzij de persoonlijk service van onze medewerkers. Tot slot bieden we ook nog een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding aan.

LOOD- EN CADMIUMVRIJ

DIER EN KINDVRIENDELIJK

100% EUROPEES KWALITEITSGAREN

PERSOONLIJKE SERVICE

GOEDE LEVERBESCHIKBAARHEID

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Grasmonkey Kunstgras Limburg

We Monkey Your Grass

Een vraag over kunstgras?

  Selecteer afbeelding: Ster.

  Voor de meeste vragen over kunstgras kan je ook een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen