Kunstgras Gibbon

 • Home
 • Kunstgras Gibbon
C-shape kunstgras Gorilla

C-shape Kunstgras Gibbon Collectie

Het C-shape kunstgras van het type Gibbon is één van de soorten kunstgrassen met de C-shape technologie. Het geheim van C-shape zit in de unieke halve maan-vorm van het garen. Dit maakt het de meest veerkrachtige kunstgras soort die verkrijgbaar is. Tot wel twee keer zo veerkrachtig in vergelijking met andere kunstgrassen. Ook wordt er 20% minder warmte wordt vasthouden op warme dagen want het is ontworpen om zonlicht en warmte te reflecteren in plaats van te absorberen.

1 HET IDEE ACHTER C-SHAPE KUNSTGRAS GIBBON

C-shape kunstgras Gibbon is een van de meest innovatieve kunstgrassen beschikbaar zijn op de markt. De speciale C-shape van het garen werkt als een natuurlijke versterking van de vezel, waardoor deze automatisch terug naar zijn oorspronkelijke vorm veert. Hierdoor wordt een langdurige, elegante oplossing gegarandeerd.

2 Hoogwaardige kunstgras collectie

De C-shape Gibbon Collectie is verkrijgbaar in een grote variëteit met steeds dezelfde hoge kwaliteit. Afhankelijk van uw wensen hebben we verschillende soorten op voorraad met een poolhoogte van 20-48 mm, verschillende spoorbreedtes en wortelzones in verschillende kleuren met een zeer natuurlijke uitstraling. Het kunstgras aanleggen gaat eenvoudig en soepel.

3 Kunstgras in balans

De uitstekende UV-bestendigheid van de C-shape Gibon collectie staat bekend voor de kleurvastheid, veerkracht en flexibiliteit doordat verouderingsprocessen worden geremd door deveerkracht. Dit garandeert duurzaamheid en de hoogste kwaliteit look-and-feel voor vele, vele jaren.

4 Kunstgras afmetingen & snijden

Al onze kunstgrassen zijn verkrijgbaar op rollen tot wel 25 meter lang en hebben een breedte van 4 meter, hierdoor kunnen in de meeste gevallen hele gazons, terrassen, tuinen enz… in één stuk aangelegd worden. Laat ons het gewenste formaat weten en wij snijden het kunstgras gratis op maat.

5 De voordelen van C-shape Gibbon kunstgrassen

 • Bij Gras Monkey werken we alleen met de beste Europese kwaliteitsmaterialen bij het verkopen van onze C-shape Gibbon kunstgrassen en zo garanderen we dat alle producten altijd van dezelfde hoge kwaliteit zijn. Natuurlijk zijn al onze kunstgrassen lood- en cadmiumvrij.
 • Dankzij de speciale halve maan-vorm van de grassprieten, is de C-shape Gibbon Collectie tweemaal zo veerkrachtig dan andere kunstgrassen. Deze veerkrachtigheid en het memory-systeem zorgt ervoor dat het gras automatisch terugveert naar zijn oorspronkelijke, opstaande vorm.
 • Op warme dagen blijft de Gibbon comfortabel omdat er tot 20% minder warmte wordt vasthouden. De gebruikte materialen en de unieke vorm van C-shape dragen hier aan bij, want het is ontworpen om zonlicht en warmte te reflecteren in plaats van te absorberen.
 • Het Gibbon kunstgras heeft daarnaast een uitstekende UV-stabilisatie dat het gras beschermt tegen de schadelijke invloeden van de zon, de regen, vorst en straling. Zo blijft de natuurlijk look and feel voor jaren behouden en gegarandeerd.
 • Steeds een grote voorraad van al onze kunstgras soorten. Het magazijn is gelegen te Hasselt in Limburg, kom vrijblijvend een kijkje nemen zodat je zelf je voorkeur kunt bepalen. Levering is gratis vanaf €500 en gebeurd binnen de 48u.
 • Bij Gras Monkey garanderen we steeds onberispelijke kwaliteit. Dat ziet u en dat voelt u bij het bekijken van onze collecties. U kunt het zelfs ervaren, dankzij de persoonlijk service van onze medewerkers. Tot slot bieden we ook nog een fantastische prijs-kwaliteitsverhouding aan.

LOOD- EN CADMIUMVRIJ

DIER EN KINDVRIENDELIJK

100% EUROPEES KWALITEITSGAREN

PERSOONLIJKE SERVICE

GOEDE LEVERBESCHIKBAARHEID

UITSTEKENDE PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

Grasmonkey Kunstgras Limburg

We Monkey Your Grass

Een vraag over kunstgras?

  Selecteer afbeelding: Vliegtuig.

  Voor de meeste vragen over kunstgras kan je ook een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen