KUNSTGRAS GENK

KUNSTGRAS GENK

Heeft u behoefte aan een mooi groen strak gras? Grasmonkey® bied kunstgrassen die perfect zijn voor uw tuin in Genk. Duurzaam kunstgras geeft u de ultieme vrijheid om nooit meer gras te maaien. Onze tuinkunstgrassen zijn ook diervriendelijk en kindvriendelijk zodat uw kinderen en dieren veel plezier er mee hebben. Kunstgras is niet alleen geschikt voor in de tuin maar ook voor dakterrassen, balkons, garages en voor sporthallen. Onze kunstgrassen zijn ook geschikt om langs het zwembad te leggen. Wij bieden topkwaliteit kunstgras voor de beste prijs
op de markt. Deze prijzen gaat u nergens anders meer vinden dan bij Grasmonkey®.

KUNSTGRAS PLAATSEN IN GENK

Wij doen niet alleen de verkoop maar we bieden ook de service om kunstgras te laten leggen door onze professionele leg team. Ons team heeft jaren lang ervaring in het leggen van tuinkunstgrassen. Zij zorgen ervoor dat het op een correcte wijze wordt gelegd. U heeft de mogelijkheid om uit 3 aanleg opties te kiezen.

De voordelen van kunstgras

Milieu vriendelijk Kunstgras heeft enorm veel voordelen voor u!

DIERVRIENDELIJK KUNSTGRAS

Goed nieuws! Kunstgras is eigenlijk veilig voor alle huisdieren en honden. Het addertje onder het gras is dat sommige kunstgrasmatten het beter doen dan andere. Simpel gezegd zijn de componenten waaruit huisdiervriendelijk kunstgras is samengesteld niet giftig en veilig voor alle honden en huisdieren om op te spelen. Wat huisdiergras zo speciaal maakt, is de zeer duurzame, niet-absorberende backing onder het kunstgras die zorgt voor een betere drainage, waardoor verkleuring en geurtjes worden voorkomen.

Een goede afwatering houdt in dat urine van uw huisdier wegvloeidt, terwijl uitwerpselen zoals gebruikelijk moeten worden opgeraapt. Eventuele resten moeten worden weggespoeld om viezigheid en stank te voorkomen.

Bezoek onze showtuin

Als u in Genk woont bent u minder dan 15 minuten bij ons showtuin. Kom gerust eens langs dan kunt u al onze topkunstgrassen eens zien en aanraken. Bij het bezoek bespreken wij u tuinplannen van A tot Z. Wij helpen u om jou tuinplannen te realiseren met onze topkunstgrassen !